"Vad kan vi göra för att få med oss din härliga föreläsning så länge som möjligt?". Ja, det är en fråga jag ofta får. Svaret är att det finns många sätt, att t.ex. köpa min bok kan vara ett sätt, men... Nu har mina väga korsats med den otroligt begåvade Frida Adamsson. Och hennes magi kallas; Grafisk Facilitering. Hon tecknar och illustrerar föreläsningen medan den fortgår. Detta betyder att föreläsningen får en stark visuell kanal att leva vidare i. En fantastisk dokumentationsform och ett otroligt sätt att få en överblick när man vill "titta över" eller jobba med föreläsningen långt efter att jag inte är där längre. Ett ytterst begåvat sätt att få mer för pengarna helt enkelt ...

Efter att vi känt varandra i flera decennier så har en längtan vuxit sig starkare. Längtan efter att göra något tillsammans som vi båda brinner för. Och nu är det dags! !

Nu kan Du kombinera två föreläsningar från två olika världar men som ändå landar i samma härliga känsla av "underhållande, givande och seriöst". Mångfal, samarbete, resultat och relationer, vi lovar att det blir berikande och berörande.

Så samtidigt som Du inspireras, utrustas och utvecklas, för Du en skillnad för de som verkligen behöver det. Bra eller hur?

Vi utgår alltid från Er situation för att det är Er konferens, arbetsplatsträff eller kundträff som skall bli briljant. Alla stora ting har startat med en tanke, så hör av Dig så tänker vi högt ihop!

Och gör skillnad ...

Titta in efter helgen, så skall jag nog vara klar med denna sidan ...

Titta in efter helgen, så skall jag nog vara klar med denna sidan ...