I form på jobbet – fysiskt, mentalt och socialt!

Tre föreläsningar:

 
Föreläsning 1:

Grunden – Träning, kost, återhämtning. – Get started! Leila Söderholm

 
Föreläsning 2:

En resa i hjärnans landskap – Frigör dina mentala superkrafter! Lena Skogholm

 
Föreläsning 3:

Jobbar vi ihop eller bara samtidigt? – Samarbete, kommunikation och inre ledarskap. Hasse Carlsson

Boka dig på någon av följande orter våren 2017:
Göteborg 26 april 13:00 –17:00
Stockholm 18 maj 13:00 –17:00

Västerås 1 juni  13:00 –17:001

Pris: 795 kr/person ex moms. Kaffe/Te och frukt ingår. Kom 5 personer – betala för 4! Arbetsmaterial efter föreläsningen ingår.

Bokning på www.laraforlivet.se

I takt med att våra kontor och arbetssätt ändras och kraven ökar blir det allt viktigare med vårt inre och yttre välmående. Forskning visar att ju bättre vi mår desto bättre presterar vi. ”I form på jobbet” är en halvdag där vi fokuserar på att skapa balans mellan fysisk, mental och social hälsa.

Föreläsning 1: Grunden – Träning, kost, återhämtning – Get started!

Leila Söderholm – Trebarnsmamma, kost- och träningsexpert som har tävlat i kanot och streetracing. Med sin enkla och lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar hon människor dagligen till rörelse som faktiskt blir av. Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår vardag för att må så bra som möjligt.

Föreläsning 2: En resa i hjärnans landskap – Frigör dina mentala superkrafter!

Lena Skogholm – Beteendevetaren och författaren till Bemötandekoden tar med oss på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. När vi tränar våra inre hjärnmuskler och möter varandra utifrån hjärnans förutsättningar blir livet enklare och vi mår bättre. Du får förklaringar till vad som händer i vårt inre hjärnlandskap, forskning knyts till vardagslivet vilket ger både aha-upplevelser och konkreta användbara tips.

Föreläsning 3: Jobbar vi ihop eller bara samtidigt? – Om samarbete, kommunikation och inre ledarskap!

Hasse Carlsson – Föreläsaren och inspiratören som funderar på varför vi många gånger bara jobbar samtidigt. Ja, tempot är högt och uppgifterna många, så ser dagens arbetsro ut. All energi vi har ger vi till kunden/besökaren/brukaren/ patienten - och samtidigt skall vi må bra, utvecklas och skapa resultat. Men hur?? Följ med på en spännande resa där Hasse tar dig med i en föreläsning kring kommunikation, samarbete, medarbetarskap och ledarskap. Om ”Nånannanismen” och vägen till bra resultat. Allt förpackat med humor och värme.